Poznata pjevačica tužna: Skandal oko curenja golih fotografija ne jenjava

Radiosarajevo.ba
Poznata pjevačica tužna: Skandal oko curenja golih fotografija ne jenjava
Instagram / Iggy Azalea

Seksepilna reperica Iggy Azalea poznata je po svojim oblinama te provokativnim fotografijama i nastupima.

Tokom vikenda u javnost su procurile njezine gole fotografije te je na Twitteru objavila svoju službenu izjavu u vezi tog incidenta.

"Nedavno su neke fotografije s mog snimanja za časopis GQ iz 2016. puštene u javnost. Mnoge su poznate žene snimale naslovnice za GQ s rukama strateški pozicioniranima preko grudi. Oduvijek sam ih smatrala prekrasnim naslovnicama pa sam iskoristila svoju priliku.

Nisam vidjela da su tuđe fotografije sa snimanja procurile pa sam se osjećala ugodno (na zatvorenom setu) pozirati za tako renomirani časopis, imajući na umu da će se objaviti samo fotografije na kojima rukama prekrivam grudi", napisala je Iggy.

Tvrdi da nikada nije pristala na to da se njezine fotografije u toplesu puste u javnost.

"Nema razloga zašto bi iko zadržao fotografije sa snimanja. Iznenađena sam i ljutita što one nisu smjesta izbrisane nakon odabira finalnih fotografija", napisala je dodavši kako se osjeća "prevareno, osramoćeno, povrijeđeno, ljutito, tužno i milijun drugih stvari".

"Ako ste ikada bili poniženi pred porodicom ili onima do kojima vam je stalo, onda možete shvatiti kroz što prolazim. Ovo je poput nuklearne bombe koja eksplodira, i ne samo da vas uništi emocionalno, već ostavlja put uništenja u vašem osobnom životu, utječući na vaše veze i ljude koji su vam najvažniji", napisala je Azalea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije