Poznata pjevačica održala dirljiv govor o razlozima povlačenja sa scene

Radiosarajevo.ba
Poznata pjevačica održala dirljiv govor o razlozima povlačenja sa scene
Nagrada za najbolju žensku pop zvijezdu na ovogodišnjoj dodjeli American Music Awards ove godine pripala je Seleni Gomez koja se već neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti. Razlog su zdravstveni problemi o kojima je ranije govorila.

Za one koji ne znaju, Selena se već duže vrijeme bori s napadima panika i depresije, a tek je nedavno saznala da je to jedan od načina na koje lupus utječe na nju.

Nakon što joj je uručena nagrada održala je dirljiv govor o razlozima povlačenja sa scene.

"Mislim da sada mogu da kažem da većina vas zna mnogo o mom životu, bez obzira na to koliko se meni to sviđalo ili ne. I morala sam da napravim pauzu, jer sam imala sve, a bila sam u potpunosti slomljena iznutra."

Ona je naglasila i da je značajan dio njenog problema to što se previše trudila da udovolji svima. Osvrnula se također i na društvene mreže te istakla da joj više nije potrebna takva vrsta dokazivanja. Da je tako možemo se uvjeriti na njenom Instagram profilu gdje nije aktivna već tri mjeseca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije