Poznata influenserica tužna zbog propalih planova: 'Spremila sam se ni za šta'

0
Radiosarajevo.ba
Poznata influenserica tužna zbog propalih planova: 'Spremila sam se ni za šta'
Foto: Instagram / Ivana Knoll

Hrvatska najpoznatija navijačica i influencerica Ivana Knoll (31) u posljednje vrijeme radi i kao DJ, što je često i objavljivala na Instagramu gdje ima više od tri miliona pratitelja.

Knoll je u petak, 22.marta uživala u društvu italijanskih DJ-eva Carminea Contea i Mattea Milleria, koji su poznati pod imenom Tale of Us, a s njima se u Miamiju zabavljala dok se duo pripremao za nastup, što je prikazala u snimku na svom Instagram te se kasnije s njima i vozila u automobilu.

Među zvanicima je bio i poznati francuski DJ David Guetta.

Još jedna nesreća na bh. putevima: Automobil završio na krovu

Još jedna nesreća na bh. putevima: Automobil završio na krovu

Subotu, 23.marta je trebala provesti među DJ-evima, ali joj je vrijeme pomrsilo planove.

Svojim fanovima je na Instagramu otkrila što se dogodilo: "Bila sam na putu za Ultru, ali sam se zbog oluje morala vratiti kući. Spremila se ni za šta, ali bar vama mogu pokazati svoju frizuru i makeup."

Podsjetimo, Ivana je nedavno kupila stan u Miamiju.

"Upravo sam kupila svoj prvi stan u Americi. Još nije vila, ali je moj i naporno sam radila za to! Zauvijek sam zahvalna svom ocu koji me je od malena odgajao da budem neovisna", napisala je Ivana u objavi, prenosi Net.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije