Poznata glumica, za koju je javljeno da je umrla, zapravo je živa

0
Radiosarajevo.ba
Poznata glumica, za koju je javljeno da je umrla, zapravo je živa
Foto: CNN / Tanya Roberts

Glumica Tanya Roberts, za koju su svjetski mediji izvijestili da je preminula u nedjelju, 27. decembra, pozivajući se na njenog dugogodišnjeg publicistu Mikea Pingela, zapravo je živa, rekao je Pingel za CNN u ponedjeljak.

Pingel je kazao da je glumičin partner Lance O'Brien u nedjelju navečer obavijestio da je Roberts umrla.

U ponedjeljak ujutro bolnica Cedars-Sinai Medical Center je O'Briena obavijestila da je Roberts još uvijek živa, prema navodima Pingela i O'Briena.

"Tako sam sretan", rekao je O'Brien za Inside Edition kad je dobio poziv.

Roberts, poznata kao Bondova djevojka i Charlijev anđeo, je hospitalizirana u Los Angelesu 24. decembra, nakon što se srušila u svom domu u Californiji nakon šetnje sa svojim psima.

Pingel i O'Brien navode da je i dalje u kritičnom stanju.

Postavlja se pitanje zašto je O'Brien mislio da je Tanya umrla.

"Upravo smo razgovarali s Lanceom, Tanyinim dugogodišnjim partnerom. Kaže nam da je u bolnicu otišao u nedjelju nakon što su nazvali liječnici rekavši da Tanya brzo slabi, i da će završiti njezinom smrću.

Otišao je u bolnicu, a dok je sjedio u njenoj sobi, ona je otvorila oči i pokušala ga uhvatiti, ali oči su joj se zatvorile i ona je 'nestala'. Rekao je da je shrvan i izašao iz sobe, a zatim iz bolnice i nikada nije razgovarao s medicinskim osobljem", navodi TMZ.

Mediji prenose da je zanimljivo da je Lance O'Brien snimao intervju za Inside Edition kada je iz bolnice dobio "emotivan poziv" da je Tanya živa. Pingel i O'Brien su naveli da je to bila slučajnost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije