Poznata glumica o poljupcu sa Brad Pittom: Da, bilo je odvratno!

Radiosarajevo.ba
Poznata glumica o poljupcu sa Brad Pittom: Da, bilo je odvratno!
IMDb / Brad Pitt

Holivudska glumica Kirsten Danst poljubila se sa Pittom u filmu "Intervju sa vampirom" u kojem su njih dvoje, uz Toma Kruza, imali glavne uloge. Glumica je tada, kada se film snimao 1994. godine, imala samo 11 godina. Pitt je imao 30 godina.

U jednoj sceni, Klaudija, koju je tumačila Kirsten, nagne se i poljubi Luija (Bred Pitta). Poljubac je trajao kratko, ali je očigledno bio traumatičan za tada mladu glumicu.

"Da, bilo je odvratno. I dalje stojim iza toga. Bilo bi još jezivije da jedanaestogodišnja devojčica izjavi: 'Bilo je odlično'. Sigurno bi neko pomislio: 'Nešto nije u redu sa ovim djetetom", rekla je ona, prenosi britanski "Metro".

I dok je dugo pokušavala da ovaj poljubac "izbriše" iz glave, Kirsten ima samo reči hvale za svoje kolege Pita i Toma Kruza.

"Bili su tako divni prema meni. Ponašali su se prema meni kao da sam im sestra", otkrila je ona, i dodala da nikada nije radila na tako zahtevnom filmu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije