Poslije 14 mjeseci braka razvode s Britney Spears i Sam Asghari

0
Radiosarajevo.ba
Poslije 14 mjeseci braka razvode s Britney Spears i Sam Asghari
Foto: Facebook / Britney Spears i Sam Asghari

Britney Spears i Sam Asghari razvode se poslije svega 14 mjeseci braka, a razlog je navodno njena nevjera.

Proslavljena pjevačica i 12 godina mlađi fitnes trener i model stavili su tačku na svoj odnos nakon "nuklearne svađe" oko glasina da je Britney imala vanbračnu aferu.

Nije poznato da li su te glasine tačne, ali navodno je Sam Asghari povjerovao u navode o prevari, a par je imao burne svađe u posljednje vrijeme.

Pomozi.ba pokrenuo apel: Selma (13) treba našu pomoć

Pomozi.ba pokrenuo apel: Selma (13) treba našu pomoć

Izvor je za TMZ rekao da se on iselio iz njihove kuće i da sada živi u svom stanu.

"Samo je pitanje vremena kada će Sam podnijeti zahtjev za razvod", dodao je izvor.

Podsjetimo, proje manje od dva mjeseca zgodni 29-godišnjak podijelio je niz fotografija na kojim je obilježio prvu godišnjicu braka, označivši Britney kao "svoju bolju polovinu". On je, takođe, podijelio snimak njihovog vjenčanja nazvavši je "ženom svojih snova".

Britney Spears i Sam Asghari upoznali su se dok su snimali spot za njenu pjesmu Slumber Party iz 2016. On je imao samo 23 godine kada je otpočeo vezu sa Spears, a ona 36 godina. Bio je uz nju u najtežim trenucima, ali veliki broj njenih fanova već godinama ubeđen je da Semove namere nisu iskrene.

Ranije ove godine špekulisalo se da su pjevačica i njen muž naišli na težak period u svojoj vezi i da žele da okončaju svoj brak, a glasine je podgrijala i činjenica da Sam nije nosio burmu. No, njegov portparol je demantovao ovakve špekulacije, rekavši da je u u braku njih dvoje sve u redu, piše TMZ.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije