! / Porodica preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se čudno ponaša

16. 08. 2019. u 17:40:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Porodica Liama Hemswortha navodno preklinje 29-godišnjeg glumca da se ne ni u kom slučaju ne pomiri s 26-godišnjom pjevačicom Miley Cyrus s kojom se razvodi nakon 7 mjeseci braka, te da prekine sve kontakte koje s njom ima.

Prema pisanju The Suna, članovi porodice vrlo su zabrinuti za Liama nakon što im je saopćio vijest da se razvodi, prenosi Dnevnik.hr.

"Miley i Liam oboje koriste riječ 'prekid', a ne 'razvod' pa je porodica zabrinuta jer se boje kako bi se u budućnosti mogli pomiriti. Njihov brak je bio predugo toksičan. Nisu stvoreni jedno za drugo", izjavio je izvor blizak porodici Hemsworth.

Vijest o razvodu Liama i Miley odjeknula je poput bombe u svijetu showbussinesa nakon što su procurile fotografije na kojima Miley ljubi blogericu Kaitlynn Carter na talijanskom jezeru Como.

Od tada u medijima kruže razne teorije o razlozima prekida, koje ni Liam ni Miley nisu službeno potvrdili. On je tek kratko izjavio za Daily Mail Australia kako ne želi ništa komentirati, a potom je objavio i status na profilu na Instagramu u kojem je Miley poručio kako joj želi sve najbolje, dok je ona objavila novu pjesmu "Slide Away" koja govori o prekidu.

Isto je učinila i 2013. godine kada je par prvi put prekinuo, tada je to bila pjesma "Wrecking Ball" koja je postala jedan od njenih najvećih hitova.

Ipak, sve priče idu u smjeru da je njihovom braku presudila upravo Miley koja se niti nije htjela udati, ali je to učinila zbog Liama. Također, pjevačica navodno još ne želi niti čuti o djeci, a otvoreno je priznala i kako ju i dalje jako privlače žene.

Liam se trenutno nalazi u Byron Bayu kod brata Chrisa i njegove porodice koji su mu najveća podrška u ovim teškim trenucima.

NEMA KOMENTARA