Porodica Cetinski: 'Dubravka se srušila, Tony joj je spasio život'

Radiosarajevo.ba
Porodica Cetinski: 'Dubravka se srušila, Tony joj je spasio život'
Foto: Instagram / Toni Cetinski sa suprugom Dubravkom u bolnici u Rijeci

Popularni hrvatski glazbenik Tony Cetinski (50) otkrio je svojom objavom na Instagramu kako je u bolnici, a fotografijom je mnoge svoje fanove i zabrinuo.

Pjevač leži sa suprugom Dubravkom dok se na njenoj ruci vidi infuzija. Tony nije otkrio o čemu se tačno radi, ali je napisao zahvalu, piše 24sata.hr.

“Dubravka je bolje. Nalazi se u bolnici u Rijeci, a pretrage je obavila u Puli. Pala je u nesvijest, nešto joj je s mozgom bilo. To se dogodilo prije nekoliko dana u njihovoj kući, u istarskom selu Radetići. Tony ju je našao na podu kad je ušao u sobu”, ispričala je i potvrdila Milda Cetinski (93), Tonyjeva baka.

S obzirom na to da je u ranijim intervjuima izjavljivao kako mu je supruga Dubravka spasila život, možemo pretpostaviti da su riječi 'Hvala Tony Cetinski što si mi spasio život. Sad smo 1:1' njene riječi koje mu je uputila.

“Hvala svim mojim anđelima čuvarima, medicinskom osoblju KBC Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju, sljedeća postaja Tašmajdan u Beogradu. Ono što nas ne slomi to nas ojača”, napisao je pjevač u objavi.

Tonijevi pratitelji poželjeli su Dubravki brzo ozdravljenje, a u komentarima su se raspitivali što se tačno dogodilo. 'Brz oporavak vam želim, dragi Tony, bitno da ste bolje oboje', i 'Samo hrabro i jako' jedni su od mnogobrojnih komentara podrške.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije