Popularni oskarovac optužen za seksualni napad

1
Radiosarajevo.ba
Popularni oskarovac optužen za seksualni napad
Foto: EPA - EFE / Jamie Foxx

Glumac, stand-up komičar i muzičar Jamie Foxx (55) optužen je za seksualni napad na ženu u New Yorku 2015.

Prema tužbi, do koje je došao TMZ, oskarovac je bio u Catch NYC & Roof u augustu te godine kada je žena stigla oko 23 sata. Nekoliko sati kasnije, anonimna žena i jedna njezina prijateljica, koje su sjedile jedan stol dalje od Foxxa, navodno su ga zamolile za fotografiju, na koju je, kako ona tvrdi, pristao. Navodi da je Foxx izgledao alkoholizirano.

"Naravno, dušo, sve za tebe", odgovorio joj je. Nakon što je fotografirao prijateljice, žena tvrdi da joj je Foxx rekao da ima "tijelo supermodela" i da miriše "tako dobro".

Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

Tužiteljica tvrdi da ju je glumac potom povukao za ruku na stražnji dio krova i navodno počeo neprikladno dirati. Tvrdi da je Foxx stavio obje ruke na njezin struk, a zatim ih pomaknuo ispod njezine majice kako bi joj trljao grudi. Žena tvrdi da je nekoliko ljudi, uključujući zaštitare, svjedočilo napadu, ali su jednostavno otišli unatoč tome što su je vidjeli kako pokušava pobjeći od zvijezde. Foxx je tada zavukao ruke u njezine hlače i stavio prste na i unutar njezine vagine i anusa.

Tvrdi da je navodni napad prestao kada je njezina prijateljica došla i vidjela što se događa. Tužiteljica tuži Foxxa i restoran za kompenzaciju i kaznenu štetu, tvrdeći da je morala biti podvrgnuta liječenju i pretrpjela emocionalni stres kao posljedicu seksualnog napada i zlostavljanja.

Zakon o preživjelim odraslim osobama u New Yorku koji dopušta tužbe žrtvama seksualnih prijestupa kojima je nastupila zastara ističe 24. novembra, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije