... / Popović: Ne mogu zamisliti da se Severina pridržava dogovora

21. 12. 2019. u 11:35:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 8

Milan Popović dao je intervju u kojem je pričao o odluci Općinskog građanskog suda po kojoj njegov i Severinin sin Aleksandar sada živjeti s ocem, a majku će viđati u periodima koje je sud odredio.

Pričao je Milan i o Severini i njezinim potezima nakon odluke suda. Na pitanje je li očekivao kako će javnost stati na Severininu stranu nakon ovakve sudske odluke, Popović je rekao kako nisu javnost javne osobe koje  u medijima daju podršku Severini.

"Šta je sa svim očevima i majkama kojima javnost nije dostupna, a koji zajednički odgajaju svoju djecu, u miru i harmoniji. Oni najbolje znaju koliko je važna uloga i jednog i drugog  roditelja u životu svakog djeteta i mir među njima. Nemojte me provocirati da vam komentiram te javne osobe koje su stale na Severininu stranu", rekao je Popović za Kurir.

Rekao je i kako ovakva odluka suda nije presedan te da u posljednje vrijeme sudovi u Hrvatskoj sve češće donose ovakve odluke, a dodao je i kako se na sve načine trudi zaštititi privatnost svog sina.

Nakon donošenja odluke suda Popović je u svojim javnim nastupima isticao kako uvijek ima mjesta  za dogovor, ali će majka njegovog sina sada morati poštovati ono što je za dobrobit njihovog djeteta.

Postavljeno je tako Milanu Popoviću pitanje u  ovom intervju može li zamisliti situaciju u kojoj on i Severina sjede za istim stolom kako bi postigli dogovor.

"Situaciju mogu zamisliti, ali ne mogu zamisliti da se Severina pridržava dogovora, osim kad se on zove - presuda nekog suda.  Postoje vrlo jaki razlozi zbog kojih ova priča, i pored moje najbolje volje, nikada nije mogla završiti drugačije. O njima će javnost vrlo brzo saznati. To će biti novo, neizbježno poglavlje u životu jedne dive", rekao je Popović.

Komentirao je i Severinine izjave i upućene sinu nakon sudske odluke i rekao kako je neodgovorno što majka na takav način manipulira javnim mišljenjem.

KOMENTARI (2)