Poonam Pandey ipak lažirala svoju smrt

Radiosarajevo.ba
Poonam Pandey ipak lažirala svoju smrt
>Foto: Instagram / Poonam Pandey

Ažurirano 3. februara 2024: U prvoj verziji teksta stajala je objava njenog tima koji je saopćio da je Poonam Pandey (32) preminula od raka grlića materice, što, kako se danas ispostavilo, nije tačno.

Inače, riječ je o indijskoj manekenki i glumici u filmovima za odrasle. U Bollywoodu je debitovala sa filmom Naša 2013. godine.

Ima više od milion pratilaca na Instagramu i poznata je po hrabrim fotografijama i videima.

Veton Suroi o "srpskoj izuzetnosti": U Srbiji je ovone samo državni, već i društveni projekat"

Veton Suroi o "srpskoj izuzetnosti": U Srbiji je ovone samo državni, već i društveni projekat"

Kako se spekuliralo u toku dana, vijest da je Pandey preminula nije tačna, a fanovi su pretpostavljali da je riječ o nekoj kampanji. i bili su u pravu. Više o tome, možete čitati OVDJE.

Pandey često izaziva kontroverze svojim spornim izjavama, a ovo su situacije kada je bila u centru pažnje. Dospjela je u javnost 2011. godine kada je obećala da će se skinuti golа ukoliko tim Indije osvoji Svjetski Kup u kriketu, a bord za kontrolu kriketa u Indiji (BCCI) je spriječio ovu akciju.

Ljepotica je tvrdila da ju je duboko povrijedila odluka BBCI-a što joj nije dozvoljeno da se skine naga nakon historijske pobjede Indije, a tada je imala 19 godina.

Naredne godine, internet senzacija je dala isto obećanje ukoliko njen omiljeni IPL tim “Kolkata Knight Riders” osvoji pehar. Objavila je golu fotografiju na društvenim mrežama nakon što je KKR postao šampion.

Tokom karantina zbog Covida-19, Poonam se našla u problemima sa zakonom kada su ona i njen suprug Sam Bombaj prekršili pravilo izlaska. Policija u Mumbaju je uhapsila par i kritikovani su zbog neodgovornog ponašanja tokom pandemije.

Godine 2017., lansirala je Pandey App sa eksplicitnim sadržajem. Google je zabranio aplikaciju u roku od sat vremena, uz obrazloženje da takav sadržaj ne priliči Plej prodavnici.

Poonam je podnijela prijavu za nasilje u porodici protiv svog supruga 2021. godine, što je rezultiralo njegovim hapšenjem. Tokom rijaliti emisije Lock Up, manekenka je otkrila detalje nasilja u braku koje je pretrpila, piše Srpskainfo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije