Pojavio se novi video finske premijerke u klubu, ovog puta plesala je s influensericom

0
Radiosarajevo.ba
Pojavio se novi video finske premijerke u klubu, ovog puta plesala je s influensericom
Foto: Twitter / Sanna Marin uživa u plesu

Finska premijerka Sanna Marin (36) izjavila je kako ne vidi ništa sporno u činjenici da voli partijanje, baš kao što to rade osobe njenih godina širom svijeta.

Ova izjava uslijedila je nakon što su u javnosti objavljeni snimci s privatnih zabava na kojima se vidi premijerka Marin dok partija s prijateljima. 

U međuvremenu je u javnosti objavljena i nova snimka, koja prikazuje Sannu Marin (36) kako zagrljena pleše s finskom influencericom Sabinom Särkkä (33).

Banke zatvaraju račune osobama s američke crne liste, Čavara se žalio Vijeću ministara BiH

Banke zatvaraju račune osobama s američke crne liste, Čavara se žalio Vijeću ministara BiH

Snimka je snimljena na prepunom plesnom podiju noćnog kluba gdje je Marin također snimljena kako zagljena pleše s finskim pjevačem Olavijem Uusivirtom (38), što je dovelo do toga da je on demantirao da su u vezi, prenosi Daily mail.

[twitter]https://twitter.com/jounimikael_/status/1562044657080705025[/twitter]

Marin u oba videa nosi iste bijele hlače i crni top bez rukava, što sugerira da su snimljeni iste noći ranije ovog mjeseca.

Podsjetimo, nakon pritiska javnosti, Sanna Marin se podvrgnula testu na droge. Jučer je dobila negativan rezultat, saopćeno je iz ureda premijerke.

Marin je u četvrtak izjavila da joj smeta što su videosnimke njenog plesa na privatnim zabavama objavljene na internetu jer su bile namijenjene samo prijateljima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije