Pogledajte nastup Šejle Zonić na finalu 'Zvezda Granda': Zapjevala Oj Safete, Sajo, Sarajlijo

2
Radiosarajevo.ba
Pogledajte nastup Šejle Zonić na finalu 'Zvezda Granda': Zapjevala Oj Safete, Sajo, Sarajlijo
Foto: Grand / Šejla Zonić

Bosanskohercegovačka pjevačica Šejla Zonić pobijedila je na regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, očaravši publiku svojom izvedbom sevdalinke "Oj Safete, Sajo, Sarajlijo" u finalnoj večeri.

Uz jednostavnu crnu haljinu, Zonić je ostavila snažan utisak svojim emotivnim nastupom, a nakon proglašenja pobjede, nije mogla suzdržati emocije te je zaplakala i pala u zagrljaj suprugu i roditeljima.

U prvom intervjuu nakon finala, Šejla je izjavila da se ostvarilo ono za što se borila, dodajući da je trenutno u pozitivnom šoku. "Svi mi kad se prijavimo očekujemo pobjedu. Pobjedu posvećujem svom suprugu, svojoj porodici i naravno sebi prije svega", istakla je.

Paprene cijene u Hrvatskoj: Turistkinja šokirana računom od skoro 900 KM

Paprene cijene u Hrvatskoj: Turistkinja šokirana računom od skoro 900 KM

Šejla Zonić osvojila je povjerenje publike sa impresivnih 132.047 glasova, od ukupno 530 hiljada pristiglih. Ovo je deveta pobjeda takmičara iz Bosne i Hercegovine u istoriji ovog takmičenja.

Ove godine, pobjednik je nagrađen statuom, pjesmom, automobilom Škoda Kamiq, kao i kompletnim marketingom. Šejla je time postala nova zvijezda muzičke scene, ostavljajući neizbrisiv trag svojom izvanrednom vokalnom sposobnošću i emotivnim nastupom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije