Pogledajte luksuz u kojem žive Meghan Markle i princ Harry u Malibuu

Radiosarajevo.ba
Pogledajte luksuz u kojem žive Meghan Markle i princ Harry u Malibuu
Agencije / Luksuzna vila

Možda neki misle kako nekad popularna glumica Meghan Markle i princ Harry danas tuguju nakon što su izašli iz Kraljevske porodice, no oni ne skidaju osmijeh s lica.

Razlog tome je što je slavni bračni par izabrao luksuznu vilu za svoj novi život. Otkako su otputovali iz kanadskog Vancouvera i smjestili se u Los Angelesu, odlučili su da će im upravo Kalifornija u budućnosti biti baza.

Raskošna vila s bazenom u Malibuu, vrijedna je, pišu strani mediji, vrtoglavih 5,4 miliona dolara. Do sad su Meghan i Harry bili u Los Angelesu u kući koju im je na raspolaganje stavio newyorški bogataš Michael Hess, muž Meghanine prijateljice, modne dizajnerice Mishe Nonoo. Najveći plus je, dakako, to što u susjedstvu živi i Meghanina majka Doria Ragland, ali i Meg Gibson, Dick Van Dyke, Caitlyn Jenner i mnogi drugi.

Navodno su vilu već i posjetili kako bi vidjeli osjećaju li se dobro u njoj, prije nego odluku potvrde konačnim odgovorom.  

A kako izgleda luksuzna vila pogledajte na fotografijama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije