Pogledajte kako je izgledala supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe: Čak su je i kolege pohvalile

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako je izgledala supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe: Čak su je i kolege pohvalile
Foto:Instagram / Dino Rađa i Viktorija

Viktorija Đonlić Rađa (46) glasi za jednu od najljepših Hrvatica i već više od dva desetljeća živi u sretnom braku s našim proslavljenim košarkašem Dinom Rađom (56).

Bivša misica dosta je aktivna na Instagramu, a sada je na društvenim mrežama podijelila fotografiju u kupaćem kostimu staru nekoliko godina.

Zanosna Viktorija plijeni izgledom, što potvrđuje i najnovija objava na kojoj u crnom kupaćem kostimu pozira ispred kamenog zida, dok pažnju krade njezina besprijekorna linija i duga smeđa kosa, a na pupku se nazire pirsing. U maniru profesionalnih modela, za sliku pozira ozbiljnog izraza lica i uspravnog držanja. U opisu objave uz hešteg je napisala Samo throwback, sugerirajući da se vraća u prošlost. Također je naglasila kako ova slika u njoj budi ljetni osjećaj.

U žestokom sudaru povrijeđene dvije osobe: Objavljen identitet oba vozača

U žestokom sudaru povrijeđene dvije osobe: Objavljen identitet oba vozača

U komentarima su se javili brojni pratitelji i poznati prijatelji iz javnog života, a za vitku brinetu imali su samo riječi hvale i pokoju pošalicu: "Trebala bi smršati", "Ma ne, ovo nisu istine. Nisi ok!", "Lokot na frižider - ja, ti ne", "Mah s koje si ti planete", "Gospođo Viktorija od kada je ta fotografija, naprosto ne mogu vjerovati iskreno da je ta fotka novijeg datuma jer u suprotnom svaka Vam čast"  neki su od komplimenata na račun Rađe.

Prijateljičin izgled između ostalih pohvalili su Tarik Filipović, Marijana Batinić, Ana Gruica, Andrea Andrassy i drugi. Viktorijin Instagram prati više od 30 hiljada ljudi s kojima redovno dijeli vlastitu svakodnevicu i lijepe porodične trenutke.

Podsjetimo, Dalmatinka je više od 20 godina u braku s bivšim košarkašem splitske Jugoplastike i Boston Celticsa, Dinom Rađom. Dino je u svojoj bogatoj karijeri osvojio dvije medalje s Olimpijskih igara, svjetski naslov te višestruke titule prvaka Europe. Između nje i 211 centimetara visokog Splićanina je zaiskrilo 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu, piše Večernji List.

Njenu fotografiju možete vidjeti ovdje: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije