Pogledajte kako izgleda skriveno imanje Novaka Đokovića

2
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako izgleda skriveno imanje Novaka Đokovića
Foto: Screenshot/BBC / Novak Đoković

Na društvenim mrežama procurile su fotografije velebnog imanja Novaka Đokovića u Vojvodini koje je inače skriveno od očiju javnosti.

Ovo porodično imanje smješteno je na obroncima Fruške gore i ima direktan pristup Pavlovačkom jezeru te je skriveno zelenilom od očiju javnosti, prenosi Story.hr.

No, sada su na društvenim mrežama procurile fotografije Đokovićeva dvorišta na kojima se vidi bazen s pećinom i vodopadom.

Nove cijene maslinovog ulja frapirale cijelu Europu: Čak veterani u industriji ne mogu vjerovati

Nove cijene maslinovog ulja frapirale cijelu Europu: Čak veterani u industriji ne mogu vjerovati

"Novak je želio nešto što u Srbiji rijetko ko ima. Naime, pored bazena koji je izgrađen u dvorištu Novak je želio sve nadograditi, pa je tako insistirao da iznad bazena ima pećinu i vodopad."

"To je bila Jelenina i njegova zajednička želja. Sve je napravljeno od prirodnog kamena koji je donesen s posebnog mjesta. Odmah pored pećine nalazi se i vodopad, koji je nešto nesvakidašnje na našim prostorima."

"Šum vode kako pada posebno je opuštajući za Jelenu, koja vodi računa o svakom detalju."

Nakon fantastične pobjede u Torinu, Novak Đoković u zagrljaju supruge Jelene

Nakon fantastične pobjede u Torinu, Novak Đoković u zagrljaju supruge Jelene

"Kako bi se njihova djeca tokkom ljetnih dana dodatno zabavila, Đoković je ugradio i tobogan niz koji će se spuštati najmlađi članovi obitelji Đoković", ispričao je dobro obaviješten izvor te je dodao:

"Komšije, koje žive malo dalje od Novaka, iznenadile su se kada su vidjeli takvo zdanje. Prvi put su u Srbiji primijetili da neko u svom dvorištu ima pećinu s vodopadom. Sve to je odmah naišlo na pozitivne reakcije te su se mnogi po komšiluku raspitivali koliko je sve koštalo jer imaju želju napraviti takvo nešto i u svom dvorištu."

Jezero je u privatnom vlasništvu, a na imanju koje se prostire na nekoliko hektara nalazi se i vila od oko 1200 kvadrata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije