Poginuo poznati glumac: Kolegica zvala pomoć, svi mislili da glume

Radiosarajevo.ba
Poginuo poznati glumac: Kolegica zvala pomoć, svi mislili da glume
/ Domingos Montagner
Popularni brazilski glumac Domingos Montagner (54), utopio se u četvrtak u rijeci Sao Francisco na mjestu snimanja sapunice u kojoj junak kojeg tumači zamalo pogiba u toj rijeci.

Domingos Montagner, veoma popularan u Brazilu, glumio je u seriji "Velho Chico", a njezina se radnja događa na tom području na sjeveroistoku zemlje kuda protječe rijeka Sao Francisco.

 

Nakon snimanja i ručka, glumac se odlučio okupati s partnericom u seriji, Camilom Pitangom, ali ih je iznenadila jaka riječna struja. Glumica se uspjela popeti na kamen, ali nije mogla pomoći Domingosu Montagneru koji se utopio. Iako je dozivala u pomoć, nitko nije reagirao jer su mislili da je je utapanje dio scenarija.

 

Nekoliko sati poslije, spasioci su pronašli njegovo tijelo na dubini od 30 metara, zaglavljeno među stijenama.

 

Sapunica govori o borbi za vlast dviju zemljoposjedničkih obitelji u 1970-ima, piše Index.hr. Domingos Montagner je glumio Santa koji u jednoj epizodi nestaje u toj istoj rijeci. No u seriji ga na kraju spašava indijansko pleme. Pogibija glumca, oženjenog i oca troje djece, potresla je Brazil gdje sapunice svakodnevno prate milijuni gledatelja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije