Podijelili sretne vijesti: Justin i Hailey Biber postat će roditelji

0
Radiosarajevo.ba
Podijelili sretne vijesti: Justin i Hailey Biber postat će roditelji
Foto:PrtSc/Instagram / Hailey i Justin Bieber

Slavni pjevač Justin Bieber i njegova supruga Hailey Bieber čekaju prvo dijete. Sretne vijesti su otkrili na Instagramu. 

Objavili su nekoliko zajedničkih fotografija na kojima je Hailey pokazala svoj trudnički stoamk. U komentarima su im čestitali brojni prijatelji i obožavatelji.

"Toliko sam sretna zbog vas dvoje. Čestitam", napisala im je Donatella Versace. Oglasila se i Kylie Jenner. "Volim vas ljudi", napisala im je, a osim nje su im čestitale i njezine sestre Kourtney, Kendall i Kim

Tužilaštvo TK zvanično potvrdilo: U stanu u Tuzli pronađena tijela žene i dvoje djece

Tužilaštvo TK zvanično potvrdilo: U stanu u Tuzli pronađena tijela žene i dvoje djece

"Bit ćeš nevjerojatna mama. Oh, spremi se. Toliko sam uzbuđena zbog vas dvoje", napisala je Chrissy Teigen.

Justina i Hailey je 2009. godine prvi put upoznao njen otac Stephen Baldwin na premijeri Justinovog dokumentarnog filma Never Say Never. Par je potom imao kratku vezu 2016. godine nakon prekida u njegovoj romansi sa Selenom Gomez. Potom su obnovili svoju vezu 2018. godine i u braku su od septembra te godine.

Kao način da proslave svoj brak, par je po drugi put rekao "Da" godinu dana kasnije na raskošnoj svadbenoj ceremoniji u Južnoj Karolini. Od tada su i Justin i Hailey bili otvoreni o svojim planovima da zasnuju zajedničku porodicu.

U oktobru 2019. godine, pjevač je nagovijestio svoju želju da jednog dana ima svoju djecu tako što je objavio snimak oca koji se igra s bebom, napisavši tada na Instagramu: "Ovo je nešto čemu se radujem".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije