Počinje vjenčanje godine u Dubrovniku: Sin Roda Stewarta izgovara sudbonosno 'da'

0
Radiosarajevo.ba
Počinje vjenčanje godine u Dubrovniku: Sin Roda Stewarta izgovara sudbonosno 'da'
Foto: Dubrovački dnevnik / Vjenčanje Liam Stewarta i Nicole Artukovich u Dubrovniku

U Dubrovniku je počelo vjenčanje godine, a sve su oči uprte u sina Roda Stewarta, hokejaša Liama Stewarta, koji će danas izgovoriti sudbonosno "da" svojoj dugogodišnjoj djevojci Nicole Artukovich. Nicoleina obitelj porijeklom je iz Konavala i Hercegovine.

Legenda muzičke scene, Rod Stewart, među prvima je stigao ispred crkve sv. Ignacija na Jezuitima, što je izazvalo pravu pometnju.

Okupljeni turisti su ga opkolili, svi želeći slikati se s njim. Ostali gosti također privlače pažnju svojim svečanim haljinama i odijelima, izgledajući izuzetno dobro raspoloženi.

Lana Pudar se ogradila od istupa oca Velibora: "On i ja nemamo nikakav kontakt"

Lana Pudar se ogradila od istupa oca Velibora: "On i ja nemamo nikakav kontakt"

Kada su se okupili gosti, mladenci su se pojavili. 

Prve fotografije događaja već su objavljene u Dubrovačkom dnevniku, a možete ih pogledati u galeriji.

Prije ceremonije, Nicole i Liam su priredili zabavu dobrodošlice u Vrtu palmi, terasi luksuznog hotela s prekrasnim pogledom na Grad. Ova lokacija često je domaćin ljetnih zabava, vjenčanja i koncerata. Sama zabava dobrodošlice organizirana je od strane Adriane Đurđević i Duje Ćaleta-Cara.

Nakon crkvenog obreda mladenci i uzvanici će otići na tvrđavu Lovrjenac, gdje je planirana zabava do dva sata u noći. Iako se očekuje formalni kodeks odijevanja, mladenci su upozorili uzvanike na oko 250 stepenica koje će morati svladati, posebno apelirajući na uzvanice da izbjegnu visoke stiletto potpetice.

Ovo vjenčanje u Dubrovniku već je privuklo pažnju javnosti i postalo tema brojnih razgovora, očaravajući sve svojim glamurom i elegancijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije