Početak vjenčanja princa od Bruneja i poduzetnice porijeklom iz Hrvatske: Mlada učila Kur'an

0
Radiosarajevo.ba
Početak vjenčanja princa od Bruneja i poduzetnice porijeklom iz Hrvatske: Mlada učila Kur'an
Foto: Instagram / Abdul Mateen i Anisha Isa Kalebic

Započela je devetodnevna svečanost vjenčanja između princa Abdul Mateen iz Bruneja i Anisha Isa Kalebic, uspješne poduzetnice hrvatskog porijekla.

Tokom ceremonije, Anaisha je učila Kur'an, dodajući duboku duhovnu dimenziju njihovom zajedničkom putovanju. Na društvenim mrežama su objavljene slike mladenke u predivnoj vjenčanici modne kuće Teh Firdaus, dodatno naglašavajući raskoš i eleganciju ovog važnog događaja.

Luksuzna proslava će se odvijati u renomiranom hotelu The Empire Brunei, a očekuje se oko 4.000 zvanica. Uzbuđenje oko vjenčanja dodatno se pojačava širenjem glasina o mogućem prisustvu britanskog princa Williama i njegove supruge Kate Middleton, čime bi se događaj dodatno obogatio kraljevskim sjajem.

U Neumu jutros 13 stepeni: Meteorolozi objavili prognozu do utorka - bit će i kiše i sunca

U Neumu jutros 13 stepeni: Meteorolozi objavili prognozu do utorka - bit će i kiše i sunca

Nedavno su princ Abdul Matin i Anaisha na društvenim mrežama podijelili svoju prvu zajedničku fotografiju, čestitajući pratiteljima na dolasku 2024. godine i izražavajući najbolje želje. Ovaj gest je naišao na pozitivan odjek, dok su mnogi izrazili podršku i radost zbog njihove ljubavi.

Unatoč raskošnom vjenčanju, neki kritičari smatraju da se princ previše ističe svojim bogatstvom.

Jedan od njegovih poznatih hobija je uzgajanje tigrova i drugih divljih životinja, što dodatno povećava pažnju javnosti prema njegovom životnom stilu.

Važno je napomenuti da je otac princa Abdul Matina, sultan od Bruneja, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 30 milijardi dolara, a stekao ga je kroz izvoz sirove nafte i prirodnog plina. Ova pozadina pruža dodatni kontekst za razumijevanje različitih aspekata života ovog kraljevskog para.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C10TcnnPY6E/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije