Počelo je drugo polufinale Eurosonga: Voditeljice u izazovnim izdanjima

0
Radiosarajevo.ba
Počelo je drugo polufinale Eurosonga: Voditeljice u izazovnim izdanjima
Foto: Printscreen / Youtube / Voditeljice Eurosonga 2023.

U Liverpoolu je počela druga polufinalna večer Eurosonga, tokom koje će se pjesmama predstaviti 16 država: Danska, Armenija, Rumunija, Estonija, Belgija, Kipar, Island, Grčka, Poljska, Slovenija, Gruzija, San Marino, Austrija, Albanija, Litvanija i Australija.

Muzički spektakl vode dvije svjetski poznate Britanke, glumica Hannah Waddingham i pjevačica Alesha Dixon, te ukrajinska pjevačica Julia Sanina.

Dame blistaju u svečanim toaletama, koje su istakle njihovu figuru.

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Danska koju predstavlja pjevač i tiktoker Rajli otvorila je drugo polufinale Eurosonga 2023. Mlada muzička zvijezda na TikToku broji 11 miliona pratilaca.

Poslije njega nastupili su predstavnici Jermenije, Rumunije, Estonije i Belgije.  Rumunski pjevač izveo je emotivnu baladu na gitari, a u njegovom glasu čula se posebna emocija, zbog čega je dobio najveći aplauz, dok je Estonka istakla da nije u početku vjerovala u svoju pjesmu.

Predstavnik Kipra izazvao brojne reakcije. Za njega kažu da je najzgodniji učesnik Eurosonga 2023. On je na sceni bio u kostimu koji je istakao njegove mišiće, a žene na mrežama su potpuno poludjele za njim.

/ Anketa

Na Eurosongu koje će plasmane u finalu ostvariti Hrvatska i Srbija?
Rezultati

Muzikom se bavi od svoje 5. godine, a vrlo je popularan na TikToku.

Podsjetimo, večeras se u polufinalu 16 zemalja bori za ulazak u finale, a u nastavku pogledajte kojim redom će nastupati:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije