Pjevačica izašla na binu i sve iznenadila izgledom: Prepoznajete li ovu zvijezdu?

Radiosarajevo.ba
Pjevačica izašla na binu i sve iznenadila izgledom: Prepoznajete li ovu zvijezdu?
Foto: Profimedia / Alanis Morissette

Alanis Morissette u martu je objavila lijepe vijesti, a svega dva mjeseca kasnije ljudi ne mogu da je prepoznaju.

U martu ove godine Alanis je najavila treću trudnoću, i to fotografijom na kojoj se vidi da uporedo radi i na novom albumu.

Činjenica da je ponovo trudna u poznijim godinama izazvala je mnogo polemika, a u priču su se uključili i ljekari.

Inače, Alanis je otvoreno govorila u jednom intervjuu, ranije ove godine, i o postporođajnoj depresiji koju je iskusila po rođenju drugog djeteta 2017. godine.

"Bilo je dana kada sam bila toliko slaba da sam se jedva micala. Kao dijete sam sebe zamišljala kao majku koja je okružena djecom uz divnog partnera. Ovakvu bol nisam očekivala", izjavila je i dodala da je potrebno više govoriti o postporođajnoj depresiji jer se mnoge žene osjećaju stigmatizovano.

"Imam sreće da je moj suprug sjajan i da imam podršku okruženja, to je važno da svaka žena zna - nije sama i važno je da potraži pomoć", zaključila je Alanis.

Poznata pjevačica sa suprugom, reperom Mariom Souleyjem Treadwayjem (38), za kojega se udala u maju 2010. godine, ima sina Evena Imrea, rođenog u decembru 2010. i kćer Onyx Solace, rođenu u junu 2016. godine.

Alanis i Mario vjenčali su se 2010. godine u njihovom domu u Los Angelesu. Prije Marija bila je u ozbiljnoj vezi s Ryanom Reynoldsom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije