Pjevač Coldplaya zaručio popularnu glumicu

0
Radiosarajevo.ba
Pjevač Coldplaya zaručio popularnu glumicu
Radiosarajevo.ba / Coldplay

Holivudska glumica Dakota Johnson (34) i pjevač Coldplaya Chris Martin (47) zaručili su se nakon čak šest godina veze. Kako piše The Mirror, Chris je zaprosio Dakotu još prije, ali nisu htjeli otkrivati detalje javnosti. 

"Par se prije nekog vremena zaručio, a vijest su zadržali u tajnosti. Ali sada su otvoreni o tome. Opčinjeni su jedno drugim od prvog dana pa je poduzimanje sljedećeg koraka bilo neizbježno. Ne žure se planirati vjenčanje, već samo uživaju u službenom obvezivanju", rekao je izvor. 

Glumica je nedavno viđena u Los Angelesu sa smaragdnim zaručničkim prstenom na ruci. Iako ne voli govoriti o svom privatnom životu, nedavno je u jednom intervjuu otkrila kako bi voljela 'iskusiti majčinstvo'

Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Chris je ranije bio u braku s glumicom Gwyneth Paltrow, s kojom ima dvoje djece; Apple i Mosesa. Dakota je otkrila da obožava Chrisovu djecu, a Gwyneth ne krije da su ona i mlađa glumica u odličnim odnosima. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije