Petar Grašo prvi put progovorio o prekidu s Danijelom Martinović

0
Radiosarajevo.ba
Petar Grašo prvi put progovorio o prekidu s Danijelom Martinović
Foto: Screenshot/Instagram / Petar Grašo

Petar Grašo (46) nedavno je uplovio u bračne vode s pjevačicom Hanom Huljić (31). Prije nje, 24. godine je ljubio kolegicu Danijelu Martinović (50). Sada je po prvi put prokomentirao njihov prekid.

"Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentiram niti što da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi", ispričao je Grašo za Story.rs, piše 24sata.hr.

"Razumijem ljude zbog čega im je interesantno pročitati nešto više o meni, budući da nemam običaj iznositi detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojem pijem rakiju. Također sam svjestan da im je interesantan moj brak s Hanom Huljić i njeno blagoslovljeno stanje", dodao je pjevač.

Iz OHR-a poručuju: Preimenovanje ulica u Srebrenici ne gradi povjerenje u društvu

Iz OHR-a poručuju: Preimenovanje ulica u Srebrenici ne gradi povjerenje u društvu

Grašo je nedavno otkrio da on i Hana još nemaju ime za dijete, a za pjevača ne postoji strah od očinske uloge.

"Niko ko postaje roditelj ne bi smio imati strah, to je slatko iščekivanje. Dolazi nešto što je novo, novo biće, neki tvoj novi pečat, do kraja života, onaj najljepši. Ne bojim se", rekao je ranije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije