Petar Grašo nakon koncerta u Srbiji: 'Ovo nismo nigdje doživjeli...'

0
Radiosarajevo.ba
Petar Grašo nakon koncerta u Srbiji: 'Ovo nismo nigdje doživjeli...'
Foto: Screenshot/Instagram / Petar Grašo

Petar Grašo nastupio je u Leskovcu, na tamošnjoj popularnoj manifestaciji Roštiljadi, gdje je dočekan s velikim oduševljenjem, a ni sam nije krio uzbuđenje što će prvi put nastupiti ondje.

"Prvi put sam u Leskovcu.

Moja ekipa i ja proputovali smo cijeli svijet i malo je toga što nismo vidjeli. Iščekivao sam koncert u Leskovcu zbog nekih svojih dragih kolega i prijatelja koji su mi govorili proteklih godina koliko je lijepa ta manifestacija", priznao je Grašo uoči koncerta za srbijanske medije.

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Ovaj 47-godišnji pjevač otkrio je da je u Srbiju poveo porodicu, naime s njim su stigli roditelji Zoran i Snježana Grašo.

"Moja porodica i ja toliko volimo gastronomiju i toliko smo čuli o gostoljubivosti ovog grada, da su moji roditelji, koji su već u godinama i ne putuju baš često, došli sa mnom i s nekim dragim prijateljima.

Što se tiče hrane, mi smo kao porodica dugi niz godina u restoranskom poslu i radimo s hranom vrhunske kvalitete.

Ali ovo što smo doživjeli, pogotovo što se tiče roštilja, što je zaštitni znak Leskovca, tu ste prvaci svijeta i mislim da ste u svjetskoj kategoriji što se tiče srčanosti i gostoljubivosti", zaključio je Grašo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije