Paris Hilton potpuno gola pokazala kako zaručniku jedva čeka reći "da"

Radiosarajevo.ba
Paris Hilton potpuno gola pokazala kako zaručniku jedva čeka reći "da"
Bogata nasljednica Paris Hilton (36) zaručila se za glumca Chrisa Zylku (32) početkoj januara na skijanju u Aspenu, a buduća mladenka je u međuvremenu objavila provokativnu fotografiju i objasnila svoje dalje planove.

Hilton se jako veseli vjenčanju pa se na društvenoj mreži pohvalila fotografijom nastalom na modnom snimanju 2015. na kojoj pozira potpuno gola dok je njezino tijelo prekriveno srebrnom trakom zavezanom u čvorove, piše Daily Mail.

"Spremna sam za vezivanje čvora", objasnila je reality zvijezda te tako još jednom cijelom svijetu dana do znanja kako jedva čeka postati gospođa.

Iako još nije objavila službeni datum održavanja spektakla, medijima je ipak otkrila djelom svoje planove za, kako tvrdi, najvažniji dan u životu.

"Željela bih da napravimo nekoliko svadbi. Za svoj 21. rođendan mi je isto bilo teško odlučiti se za jednu proslavu, pa sam ih imala pet. Planiram i europsko i američko vjenčanje. Moguće je da će biti još jedno, na nekoj super lokaciji", rekla je.

Isto tako, otkrila je kako će pripreme za vjenčanje početi uskoro.

"Chris i ja ćemo što prije otići kod mojih roditelja na večeru i tako ćemo znati više detalja. I on je uzbuđen kao i ja, jedva čeka da mu postanem supruga", rekla je uzbuđena Paris.

Par je u vezi godinu dana, a na Valentinovo 2017. su se prvi put javno prošetali zajedno.

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije