Par iz Beograda zarađuje tako što vode ljubav pred kamerama

Radiosarajevo.ba
Par iz Beograda zarađuje tako što vode ljubav pred kamerama
Par iz Beograda nedavno je priznao da uživaju u lagodnom životu zahvaljujući tome što "prodaju" seks.

Naime, oni naplaćuju ljudima da gledaju dok njih dvoje vode ljubav pred kamerama.

Ovaj par iz Beograda već je 20 godina u braku i imaju troje dece. Dodatno zarađuju tako što preko live-streaminga vode ljubav. Bave se privatnim biznisom koji nije u vezi s ovim pornografskim. Kanal nije dostupan u Srbiji, već samo u inostranstvu, a ko želi da gleda, mora da plati 15 dolara.

S ovom vrstom zarađivanja počeli su prije nekoliko godina, piše srbijanski Blic.

Kako kažu, nakon što su ih prvi put stranci gledali kako vode ljubav, danima poslije toga nisu mogli da se pogledaju u oči.

Preko prijatelja su saznali da takvo nešto uopće i postoji. Uz njihovu pomoć prijavili su se na taj site, a sve što im je bilo potrebno je kamera spojena s računarom.

U početku su bili "u grču" i nikako nisu mogli da se opuste te su svoju intimu prodavali svega jednom do dvaput mjesečno.

No, nakon što je novac počeo da liježe na njihove račune, otkrili su da ipak mogu da se opuste.

Od ovog "zanimanja" žive sasvim lagodno - ljetovanja na Maldivima za njih dvoje, za sina gdje želi da ode s djevojkom, zimovanja u Švicarskoj, novo kupatilo u kući, dva nova automobila...

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije