Pamela Anderson: Bila sam na orgijama u kući Hugha Hefnera

Radiosarajevo.ba
 Pamela Anderson: Bila sam na orgijama u kući Hugha Hefnera
Twitter / Pamela Anderson
Zvijezda serije Baywatch, 50-godišnja Pamela Anderson progovorila je o svom najluđem trenutku u životu, a to je kada je bila u vili pokojnog Hugha Hefnera.

Pamela je o svom iskustvu u kući preminulog osnivača Playboyja odlučila progovoriti u showu Piersa Morgana.

"Prije nekoliko godina sam se zatekla na zabavi u Playboyevoj vili gdje je bilo sedam golih djevojaka. Kad su krenule na gornji sprat po stepenicama, ja sam ih pratila. Hefner je ležao gol na krevetu, a na njemu je bilo sedam atraktivnih djevojaka. Gledale su u mene i čekale da se Hugh i ja krenemo seksati. Pomislila sam: ovo nije film, moram što prije pobjeći iz kuće, a to sam i napravila", ispričala je Pamela te dodala da se svašta događalo u toj kući, posebno s baby uljem.

No, ipak je ustvrdila kako nikada nije imala osjećaj da je Hugh iskorištava ili ponižava.

"On je jednostavno bio pionir u svom poslu. Pravi kavalir i bio je nevjerovatno šarmantan. Jednostavno je razmišljao unaprijed i uspio je. Niko ga nije mogao kopirati. U njemu nije bio trunkice zla. Osjećala sam da je nekako nevin", ispričala je Pamela Anderson.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije