Oženio se glumac Andrija Milošević: "Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja"

0
Radiosarajevo.ba
Oženio se glumac Andrija Milošević: "Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja"
Foto: Instagram / Andrija Milošević sa suprugom

Jedan od naših najistaknutijih glumaca Andrija Milošević otkrio je da se sa izabranicom Aleksandrom vjenčao 20 dana prije rođenja njihovog sina.

Andrija i Aleksandra su prije više od godinu dobili nasljednika kom su dali ime Relja, a sada su otkrili da su se pred sam porođaj jedno drugom zakleli na vječnu ljubav.

"Vjenčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, 25 dana prije nego što je Relja došao na svijet. Ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama", otkrila je Aleksandra u emisiji Uz kafu sa kod kolegice Seke Sablić, pa su glumac i njegova supruga otkrili kako su se snašli u ulozi roditelja.

Studentici ostalo još 12 mjeseci života: 'Mislila sam da je samo mamurluk...'

Studentici ostalo još 12 mjeseci života: 'Mislila sam da je samo mamurluk...'

"Imali smo sreće da imamo mirno dijete. Ne plače, mi spavamo, mada meni uvijek fali sna, ali za sada je sve super. Andrija je od prvog dana izuzetno aktivan", istakla je Aleksandra, a onda se on nadovezao:

"Sve sam naučio, da ga presvlačim, da ga dojim ne mogu, ali stvarno mi to nije bio problem ili da sam pravio mit od toga. Ušao sam u to prirodno i nisam imao prepreku. Imali smo i sjajnu babicu koja nam je pokazala nevjerovatne vještine. Relja je prošao kao kosmonaut. Ne samo da sam htio da zamijenim Sandru, ali je tako ispalo da radimo to ravnopravno", naveo je glumac. 

Andrija Milošević i Enis Bešlagić zaigrali uz poznati Halidov hit: "Ljudine nezatrovanog uma"

Andrija Milošević i Enis Bešlagić zaigrali uz poznati Halidov hit: "Ljudine nezatrovanog uma"

Inače, Milošević je od svoje izabranice stariji 10 godina, a upoznali su se u pozorištu. Aleksandra tada nije ni bila ni malo zainteresovana za sadašnjeg partnera.

"Ništa spektakularno nisam mislila o njemu. Mi smo se upoznali kada sam došla da radim dječiju pozorišnu predstavu Mala sirena u Pozorištu "Boško Buha". Tek sam bila završila akademiju, a on je bio jako ljubazan i fin. Kasnije, kada smo počeli da se zabavljamo, uticala sam na to da se bolje oblači. Otkada smo u vezi ima sve bolji i bolji stil odjevanja, što je za mene veliki kompliment. Nema više šljokica, cirkona i šarenih zmajeva. To je ukinuto", rekla je jednom prilikom Aleksandra za 24sedam.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije