"Ovo nikad nije učinila za Kate": Kraljica je za Meghan učinila nešto vrlo neobično

Radiosarajevo.ba
"Ovo nikad nije učinila za Kate": Kraljica je za Meghan učinila nešto vrlo neobično
Foto: Pinterest / Meghan i kraljica

Majka Meghan Markle, Doria Ragland mogla bi dobiti pozivnicu za Sandringham da provede Božić s kraljevskom obitelji, tvrde engleski mediji.

Kraljica je navodno pozvala Doriju (62) da im se pridruži za prvi obiteljski Božić od vjenčanja Meghan i Harryja, a sve kako bi Meghan iskazala poštovanje.

Doria je, podsjeća se, bila jedini član Meghanine porodice koja je prisustvovala njihovom vjenčanju u maju. Kraljičin potez vrlo je neobičan, pogotovo imajući u vidu da porodica Kate Middleton nikad nije pozvana da dođe na imanje u Norfolku.

Obitelj Kate Middleton je išla na božićnu misu sa kraljevskom obitelji, ali nisu bili u Sandringhamu.

Kraljica na ovaj način, tumače mediji, želi pokazati poštivanje spram Meghan koja, za razliku od Kate, nema drugih članova obitelji u Velikoj Britaniji.

Doria uživa posebno mjesto u svjetskoj javnosti, zbog obiteljske drame koju pokušavaju stvoriti drugi članovi Meghanine porodice, pogotovo otac Thomas Markle. Njen otac je kazao kako neće prisustvovati vjenčanju zbog zdravstvenih problema, onda je platio paparazzima da ga slikaju - ispostavilo se da je sve bio medijski cirkus, a on se poslije izvinjavao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije