Ovo je zvanično najbolji frajer na svijetu

Radiosarajevo.ba
Ovo je zvanično najbolji frajer na svijetu
Nakon 12 dana napornih intervjua i rigoroznih fizičkih izazova, Rohit Kandelval (27) iz Indije pobjedio je 46 finalista na takmičenju Mister World.

Tako je zvanično postao najbolji frajer na svijetu!

Njegov prijatelj ispričao je i da se Rohit veoma trudio da započne glumačku karijeru, da bi na kraju dobio tek jednu malu ulogu u TV seriji, prenosi Daily Mail.

Njegov prijatelj, Sayan Sur Roy otkriva da Mister Indije, a sada i Mister svijeta, ranije nije čuo za to takmičenje, sve dok mu jedan prijatelj nije predložio da se prijavi.

"Mislim da nije ni bio zainteresovan da učestvuje na takvim takmičenjima prije nego što je započeo modeling karijeru. Ali, naporno je radio da postane Mister Indije, a još dvostruko više za titulu Mistera svijeta", priča njegov prijatelj.

Rohit će se vratiti u Indiju, gdje je nakon titule najljepšeg muškarca na svijetu postao senzacija, a nada se da će mu to donijeti i značajnije uloge u TV serijama i filmovima.

Pa, upoznajte najboljeg frajera na svijetu:

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije