Ovo je nova DiCaprijeva djevojka: 'Nije se još ni rodila kada je Titanic izašao u kinima!'

2
Radiosarajevo.ba
Ovo je nova DiCaprijeva djevojka: 'Nije se još ni rodila kada je Titanic izašao u kinima!'
Foto: Instagram / Eden Polani

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio u posljednje vrijeme ne prestaje s noćnim izlascima, kao ni s druženjem s lijepim damama koje ga okružuju na svakom koraku, a on čini se nema ništa protiv toga.

Jedna od posljednjih ljepotica s kojima je ovih dana 48-godišnji Leonardo snimljen je 19-godišnja izraelska manekenka Eden Polani, a šuška se kako je sa slavnim glumcem povezuje nešto više od prijateljstva.

Prije nje povezivali su ga s 23-godišnjom Victorijom Lamas, ali nje sada nije bilo nigdje na vidiku.

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari, ponajviše na račun velike razlike između njihovih godina.

""Nova djevojka Leonarda DiCaprija još se nije ni rodila kad je Titanic pušten", "DiCaprijeva djevojka je toliko mlada da je vjerojatno proučavala film Romeo i Julija u kojem je glumio dok je bila u školi", "Molim vas, neka mi neko objasni što muškarac koji se bliži 50.-oj ima zajedničko s 19-godišnjakinjom", "Neko mora zaustaviti Leonarda DiCaprija", "Bilo je smiješno prije 10 djevojaka",

"Leonardo DiCaprio je samo zabrinut zbog klimatskih promjena jer želi ostaviti bolji svijet svojim djevojkama", samo su neki od komentara s društvenih mreža.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije