Ovo je 16 godina mlađi izabranik Vedrane Rudan: Ja imam pare, on želi pare

9
Radiosarajevo.ba
Ovo je 16 godina mlađi izabranik Vedrane Rudan: Ja imam pare, on želi pare
FOTO: Facebook / Vedrana Rudan

Popularna hrvatska književnica, novinarka i blogerka Vedrana Rudan (71) otkrila je kako izgleda njen 16 godina mlađi izabranik.

Rudan napisala je o čemu je razmišljala noć prije vjenčanja, a malo ko zna kako izgleda njen izabranik.

„Bolji je brak iz interesa nego brak bez interesa. Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja. Može li bolje? Znam, sve ima rok trajanja. Ja ću rok koji mi je preostao pretvoriti u rokenrol“, poručila je Rudan.

Podsjetimo, književnica je objasnila da je odlučila da se od supruga razvede nakon što su za vrijeme izolacije provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

Njen novi izabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se zaljubili u trgovini. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

"Vjenčat ćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, svećenik je rekao, nema veze, platite novo zvono", kazala je Rudan.

Evo kako izgledan njen novi izabranik:

Novi izabranik Vedrane Rudan - undefined

FOTO: Facebook: Novi izabranik Vedrane Rudan

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije