Otkriveno ko je muškarac koji je viđen sa Severinom: Evo u kakvom su odnosu

1
Radiosarajevo.ba
Otkriveno ko je muškarac koji je viđen sa Severinom: Evo u kakvom su odnosu
Foto: Instagram / Severina

Kroz regionalne medije kruži snimak pjevačice Severine koja je u zagrebačkom klubu viđena u prisnom društvu nepoznatog muškarca.

50-godišnja pjevačica pokušala se sakriti od znatiželjnih pogleda, ali uspjeli su je snimiti za stolom na pozornici, i to s nepoznatim muškarcem, za kojeg su svi zaključili da ih podsjeća na njenog bivšeg partnera Milana Popovića.

Grlila ga je i šaputala mu na uho, a oboje s lica nisu skidali osmijehe dok su pjesmu "Mišo moj" pjevali od riječi do riječi.

Nikšić: "Ukoliko uskratimo saglasnost Gavrankapetanoviću to bi bila vrsta prevare"

Nikšić: "Ukoliko uskratimo saglasnost Gavrankapetanoviću to bi bila vrsta prevare"

U jednom trenutku primijetili su da ih snimaju, nakon čega se on od nje udaljio, a ona se nastavila zabavljati s prijateljima.

Riječ je o beogradskom arhitektu Miri Mesihoviću, ali ništa više o njihovom odnosu nije poznato, piše 24sata.hr.

On je na svom Instagram profilu podijelio samo jednu fotografiju njihovih cipela.

Severina I Miro Mesihović

Miro Mesihović se oglasio za Jutarnji list te priznao da među njima nema ništa više od prijateljstva.

"Severina je sigurno jedna od najznačajnijih osoba u regiji, jedna od najzgodnijih žena od Vardara do Triglava, ali, nažalost, nismo ni u kakvoj vezi. Osim što dijelimo prijatelja Filipa Miletića njenog producenta. I još nešto, odlično smo se proveli u Mintu u društvu s desetak drugih prijatelja", rekao je Miro Mesihović.

Prema pisanju srbijanskih medija, društvo su joj osim njega pravili i njen menadžer Tomica Petrović, PR saradnik Davor Grgin i producent Filip Miletić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije