Otkriveni mračni detalji iz života princa Harryja

1
Radiosarajevo.ba
Otkriveni mračni detalji iz života princa Harryja
FOTO: Facebook / Meghan Markle, princ Harry i kraljica Elizabeta

Meghan Markle i princ Harry opet su glavna tema stranih medija nakon što se otkrivaju neki detalji iz njihovog života.

Prvo su odlučili da neće kćer Lilibeth krstiti u Velikoj Britaniji, a onda se saznalo da su odustali od titule grofa za sina Archieja jer su se bojali. Ovog puta je biograf pokojne princeze Diane, Andrew Morton iznenadio javnost mračnim detaljima iz Harryjevog života.

Istaknuo je da princ nije jedno vrijeme znao što će sa sobom, sve dok nije upoznao Meghan. "Bio je izuzetno ljut mladić, koji je imao ozbiljnije probleme s bijesom", rekao je biograf za Daily Mail.

Eldina Ahmić dobila kćerku sa zvijezdom Tottenhama

Eldina Ahmić dobila kćerku sa zvijezdom Tottenhama

"Mislim da je ona inzistirala da on potraži pomoć kad su se upoznali. Međutim, dvije ili tri godine unazad, on je jako ljut i nije znao što će sa sobom. Paparazzi su ga posebno izbacivali iz takta. Snimljen je pijan u barovima... Ma, bilo je i gorih stvari. U potpunosti je izgubio kompas", dodao je Morton.

Teško mu je bilo pomiriti se s nekim stvarima i bio je mlad. Nije bio Harry kakvog danas znamo. To kako se on ponašao, donijelo mu je razne epitete', rekao je biograf.

Podsjetimo, nedavno su procurile informacije o Meghaninom ponašanju prije nego što se udala za Harryja. Inzistirala je da sve bude po njenom pa čak i kada je riječ o tijari kraljice Elizabete II. Upravo zato, Meghan već neko vrijeme slovi za jednu od omraženijih slavnih ličnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije