Otkrivena je lista Bieberovih želja za zagrebački koncert

Radiosarajevo.ba
Otkrivena je lista Bieberovih želja za zagrebački koncert
Belieberi se već danima pripremaju za veliki i dugoočekivani koncert Justina Biebera u zagrebačkoj Areni koji će se održati sutra u 20 sati.

Iako je vrijeme njegovog dolaska i hotel u kojem će odsjesti obavijeno velom tajne, organizatori su otkrili s koliko osoba u pratnji pjevač dolazi, koje delicije će se naći na njegovom tanjuru, te koje posebne zahtjeve ima.

Kao svaka velika zvijezda, i Bieber dolazi s vlastitom ekipom i popisom stvari koje mu organizatori trebaju osigurati kako bi se i na turneji osjećao kao kod kuće, prenose hrvatski mediji.

Jedan od najvećih zahtjeva je jacuzzi kada u kojoj se opušta nakon svakog nastupa, te mora biti dodatno ugrađena na samoj lokaciji održavanja koncerta. Neke od stvari bez kojih Justin ne može, te će za njega morati biti uvezene iz Kanade, su i posebni slatkiši Big Foots i Sour Patch, a neće smjeti nedostajati ni pahuljica Captain Crunch u kojima Justin uživa u svako doba dana.

Također, pjevaču i cijeloj njegovoj pratnji lični kuhar će pripremati hranu od svježih i domaćih namirnica kupljenih u srijedu ujutro.

Osim što će svojim hitovima zapaliti publiku, kanadska megazvijezda će za njih čak i zasvirati gitaru i klavir, a oduševit će ih i svojom vještinom na bubnjevima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije