Otkriven uzrok smrti Liama Paynea: Šef hitne službe u Buenos Airesu iznio detalje

0
Radiosarajevo.ba
Otkriven uzrok smrti Liama Paynea: Šef hitne službe u Buenos Airesu iznio detalje
Foto: EPA - EFE / Liam Payne

Bivši pjevač grupe One Direction, Liam Payne (31), preminuo je od višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje, nakon što je pao sa balkona hotela u Buenos Airesu.

Payne je pao sa trećeg sprata hotela u argentinskoj prijestolnici u poslijepodnevnim satima, a medicinski timovi su potvrdili njegovu smrt. Alberto Crescenti, šef hitne pomoći u Buenos Airesu, izjavio je da je Payne imao "frakturu lobanje i izuzetno ozbiljne povrede koje su dovele do njegove smrti".

Crescenti je također dodao da su paramedicinari stigli na mjesto događaja u 17 sati po lokalnom vremenu, ali su samo mogli konstatovati smrt, jer su povrede bile "nekompatibilne sa životom".

Ajša Ramić ponovo privođena: Prijetila sudskom policajcu

Ajša Ramić ponovo privođena: Prijetila sudskom policajcu

Identitet pjevača potvrđen je putem njegove putovnice, ali policija još uvijek nema konačne dokaze o okolnostima pada.

Payne je pao iz apartmana na trećem spratu, koji je imao balkon s pogledom na unutrašnji bazen i restoran sa Michelinovom zvjezdicom u hotelu, gdje je sletio u dvorište.

Policija u zaštitnim odijelima pomno je pregledala sobu i balkon do kasno u noć, nakon što su njihove kolege postavili crveni šator na mjestu gdje je Payne preminuo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije