Instagram / Osvajala je medalje, bila prvak svijeta, a onda je postala porno zvijezda

12. 08. 2019. u 12:26:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 27

Verona van de Ler je početkom vijeka bila jedna od najuspješnijih ženskih gimnastičarki na svijetu – mogla je da se pohvali činjenicom da je uzor mladima, da je ekstremno talentovana, da u svojoj kolekciji ima brojne medalje sa Evropskih i Svjetskih šampionata.

Na vrhuncu karijere bila je 2002, ali su ubrzo dane slave i uspjeha zamijenili mračni trenuci obojeni moralnim posrtanjem i nizom nelegalnih poslova. Lijepoj Veroni život se nakon kraja karijere okrenuo naglavačke, a 2011. je čak završila i u zatvori nakon što je optužena za ucjenu.

Naime, ona je ucenjivala stariji bračni par, nakon što je jednog od njih fotografisala tokom preljube u jednom parku. Na kraju je ipak ova priča imala koban kraj i početak ne tako sjajnog životnog perioda ove 33-godišnjakinje.

To je bila prelomna tačka u njenom životu, kada je riješila da zaboravi na sport i okrene se potpuno drugačijoj profesiji – postala je zvijezda filmova za odrasle, a ne samo da je glumica u tom svijetu, već radi i kao producent.

Lijepa Holanđanka na svom Instagramu tvrdi i da se bavi modelingom, kao i da je autor brojnih tekstova, te da se trudi da vodi zdrav život.

Na ovoj društvenoj mreži prati je više od 45.000 ljudi, a ona svakodnevno kači veoma izazovne fotografije, na kojima pokazuje svoje izvajano tijelo.

Između ostalog na njenim fotkama se vidi da joj novo zanimanje odgovora, s obzirom da se fotografiše u mrežastim čarapama, providnim unihopkama i seksi donjem vešu, te u eksplicitnim pozama, ali se ponekad prisjeti i starih vremena, pa pozira u sportskom trikou i sa gimnastičarskim rekvizitima.

 

NEMA KOMENTARA