Ona je trenutno najomraženija glumica svijeta: Nižu se skandali i stari snimci

0
Radiosarajevo.ba
Ona je trenutno najomraženija glumica svijeta: Nižu se skandali i stari snimci
Foto: EPA - EFE / Blake Lively

Američka glumica Blake Lively već neko vrijeme je u centru pažnje zbog navodne svađe s kolegom Justinom Baldonijem, s kojim je radila na filmu Priča završava s nama (It Ends With Us).

Nakon što su krenuli promovisati film, Blake se našla na meti kritika zbog načina na koji je gledateljima predstavila film u kojem se radnja vrti oko porodičnog nasilja.

Blake je film opisala "zabavnim i smiješnim", fanove je pozvala da obuku svoje cvjetne outfite i odu u kino, promovisala svoj brend proizvoda za njegu kose... Tako je Blake od jedne od najomiljenijih glumica postala jedna od najomraženijih, prenosi Jutarnji.hr.

Poznat identitet djevojke i mladića koji su se utopili u Ramskom jezeru

Poznat identitet djevojke i mladića koji su se utopili u Ramskom jezeru

Od tada su se društvenim mrežama krenuli širiti stari intervjui u kojima je bila neugodna prema novinarima. Sad je postao viralan intervju iz 2014. godine gdje je Lively rekla kako trudne žene "lažu o svojim simptomima i žudnjama za hranom".

Blake je tada bila trudna sa svojim prvim djetetom, sinom Jamesom te je na crvenom tepihu pokazala svoj trbuščić.

Ekranizacija popularnog romana osvojila gledatelje širom svijeta

Ekranizacija popularnog romana osvojila gledatelje širom svijeta

"Kako ste? Moja supruga je trudna sedam mjeseci pa znam kako je to, masiranje stopala...", pitao ju je novinar AJ Calloway, a Blake mu je, kroz šalu, rekla da ga "njegova supruga iskorištava".

"Možete iskoristiti trudnoću, ako želite. Ne možete pasti na takve stvari", rekla mu je. Rekla je i kako lažu svojim supruzima o simptomima kako se ne bi osjećale krive kad oni nešto naprave za njih.

"To je savršen način da dobijete šta želite. Želite sladoled od čokolade u ponoć? Imate žudnju", rekla je glumica koja s Ryanom Reynoldsom ima još troje djece, kćerke Inez i Betty te sina Olina.

Nakon što je video ponovo isplivao na društvenim mrežama, Blake su prozvali "razmaženom".

@u_have_2_call_me_dragon

Every pregnancy hits everyone differently. Ive had five kids.. and it was all different experiences while pregnant. You can have a completely different experience from someone else without saying shit like this… #blakelively #pregnantcravings #itendswithus #fypage

♬ original sound - Victoria {SAHM} 🥰

Brojni smatraju kako je Blake njen život pun luksuza pomogao da ublaži neke simptome trudnoće.

"Ja sam bila na nogama i radila sve dok nisam dobila sina. Da, boljelo je, da, suprug mi je masirao stopala. Pretpostavljam da živi razmaženim životom dok je trudna ili nije toliko na nogama pa joj stopala nisu bolna", bio je jedan od komentara.

"Ona ne priča za ovu trudnu ženu i moja natečena stopala. Također, neki od nas rade na nogama više od 40 sati i nemamo luksuz da se odmaramo tokom cijele trudnoće", pisalo je u drugom.

Nedavno su glumicu kritikovali zbog starijeg intervjua iz 2016. godine, tokom kojeg je također bila trudna. Reporterka Kjersti Flaa je podijelila svoje iskustvo s Blake te rekla da je skoro odustala od novinarstva nakon razgovora s njom.

Na samom početku intervjua je Kjersti čestitala Blake na trudnoći uz komentar: "Čestitam na malenom trbuščiću."

Lively joj je odmah uzvratila s komentarom o njezinom "trbuščiću", iako Flaa nije bila trudna. Kjersti je rekla da joj je to bila najneugodnija situacija u kojoj se ikad našla, a najviše zbog toga što je, kako je priznala, imala problema s neplodnošću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije