Ona je jedno od najbogatije djece u historiji: Neobičan život kćerke poznate glumice i milijardera

0
Radiosarajevo.ba
Ona je jedno od najbogatije djece u historiji: Neobičan život kćerke poznate glumice i milijardera
Foto: Printscreen / Salma Hayek i kćerka Valentina

Glumice, pjevačice i manekenke često ostaju u sjenci tinejdžerki koje su već stvorile značajno bogatstvo, a svoje slobodno vrijeme posvećuju humanitarnim aktivnostima.

Kada holivudska glumica Salma Hayek zakorači na crveni tepih, njena ćerka Valentina uvijek privuče pažnju foto-reportera, iako se ne bavi javnim poslom.

Sa svojih 16 godina, Valentina se nada gradnji karijere u Holivudu, izražavajući želju da postane "glumica ili režiserka", kako je Salma Hayek izjavila za meksički Vogue. Bez obzira na bogatstvo koje joj je na raspolaganju, Valentina želi postići uspjeh vlastitim trudom.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Salma Hayek je Valentinu dobila sa francuskim biznismenom Francoisom-Henri Pinaultom u septembru 2007. godine. Objasnila je da je rođenje ćerke bilo najvažniji trenutak u njenom životu, čemu se nadala dugi niz godina.

Valentina je odrasla u okruženju luksuza kao kćerka izvršnog direktora kompanije Kering, vlasnika modnih kuća poput Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Creed i Alexander McQueen.

Valentina je već stekla reputaciju uticajne tinejdžerke, često postavljajući modne trendove. Kao jedna od najbogatijih maloljetnih osoba na svijetu, njeno bogatstvo se procjenjuje na 12 miliona dolara, prema pisanju portala WION.

Unatoč bogatstvu i glamuru, Valentina nastoji ostati povezana s realnošću volontirajući u narodnoj kuhinji od malih nogu. Ona se također bori protiv predrasuda koje ljudi imaju prema beskućnicima, ističući važnost empatije i slušanja njihovih priča, piše Glossy.

Salma Hayek, svjesna uticaja okoline na svoju djecu, trudi se podučiti ih skromnosti, kupujući im poklone različite veličine i vrijednosti. Bez obzira na materijalno obilje, Salma naglašava skromnost svoje djece, čime im pomaže očuvati perspektivu u životu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije