Oglasio se princ Harry prvi put nakon susreta s ocem: Emotivne riječi koje slamaju srce

0
Radiosarajevo.ba
Oglasio se princ Harry prvi put nakon susreta s ocem: Emotivne riječi koje slamaju srce
Foto: EPA / Princ Harry na krunisanju kralja Charlesa III

Princ Harry (39) nedavno je stigao iz Amerike u London kako bi posjetio svog oca, kralja Charlesa III (75), nakon što je saznao da mu je dijagnosticiran rak.

Princ je brzo napustio London i vratio se u Kaliforniju već u četvrtak, samo nekoliko dana nakon dolaska. Iako nije boravio u kraljevskoj rezidenciji već u hotelu, uspio je provesti manje od sat vremena u razgovoru s ocem.

Princ je izrazio ljubav prema svojoj obitelji i zahvalnost što je mogao posjetiti oca u teškim trenucima. "Volim svoju obitelj. Činjenica da sam sjeo u avion i otišao vidjeti oca i provesti bilo koje vrijeme s njim, govori o tome. Zaista sam zahvalan", izjavio je princ Harry za strane medije.

Tužna vijest: Preminuo otac Tošeta Proeskija

Tužna vijest: Preminuo otac Tošeta Proeskija

Osim toga, Buckinghamska palača nije otkrila o kakvom je karcinomu riječ, jedino su rekli kako se ne radi o raku prostate, na šta bi mnogi mogli pomisliti s obzirom na to da je prije bio u bolnici na liječenju povećane prostate. 

Poznat je i razlog zašto je susret trajao tako kratko, barem ako je suditi prema riječima kraljevskog stručnjaka Roberta Jobsona. On je za The Sun rekao kako bi zbog trenutačnog zdravstvenog stanja kralja svaki produženi sastanak završio tako da se udube u stresne teme, koje bi samo otežale njegov oporavak, piše Story
 
"Ne želite da mu skoči krvni pritisak. Kralju nije baš dobro, bez obzira na vrstu raka, on je na liječenju", istaknuo je. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije