Oglasio se Duško Tošić nakon napada na Karleušu: Predstavljen sam kao...

2
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Duško Tošić nakon napada na Karleušu: Predstavljen sam kao...
instagram / Duško Tošić i Jelena Karleuša

Duško Tošić, srbijanski fudbaler i suprug Jelene Karleuše, oglasio se na Instagramu prvi put nakon što su mediji u Srbiji objavili da ga je Jelena optužila za nasilje u porodici.

Dobio je zabranu prilaska Jeleni, a u objavi na zvaničnom Instagram profilu napisao je kako je predstavljen kako nasilnik.

"Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i djelo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana djela.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Objava Duška Tošića na Instagramu - undefined

Foto: Printscreen: Objava Duška Tošića na Instagramu

Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi da bude gospodin ma gdje bio i šta god radio.

Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, čekat ću da vjetar protiv mene prođe. 

Također smatram da bi svi trebalo da preusmjerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega", zaključio je Tošić i svima poželio sretne novogodišnje i božićne praznike.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije