Oglasila se glumčeva kćerka: Ovo je uzrok smrti unuka Roberta De Nira

0
Radiosarajevo.ba
Oglasila se glumčeva kćerka: Ovo je uzrok smrti unuka Roberta De Nira
Foto: Instagram / Leonaardo De Niro Rodriguez

Devetnaestogodišnji unuk Roberta De Nira, Leandro De Niro Rodriguez umro je nakon što je uzeo tablete s fentanilom, tvrdi njegova majka slomljenog srca.

Smrt mladića ispituje se kao moguće predoziranje nakon što je njegovo tijelo otkriveno u stanu na  Manhattanu u nedjelju, 1. jula s bijelom praškastom tvari, kažu policijski izvori.

Dok se toksikološki izvještaj još čeka, njegova ožalošćena majka, Drena De Niro, tvrdi da je neko njezinom sinu svjesno prodao drogu.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

"Neko mu je prodao tablete s fentanilom za koje je znao da su s dodatkom, ali mu ih je ipak prodao", napisala je Drena (51) na Instagramu u utorak kao odgovor na komentar u kojem je pitao o uzroku smrti njezina sina.

"Dakle, za sve te ljude koji još uvijek prodaju i kupuju ovo sra*e, moj sin je zauvijek otišao", dodala je.

Glavni medicinski istražitelj tek treba otkriti službeni uzrok smrti, ali izvori kažu da su detektivi njujorške policije iz okruga Narcotics Borough Manhattan South dovedeni da ispitaju detaljno slučaj.

Robert De Niro o smrti unuka Lea: "Potresen sam njegovom smrću"

Robert De Niro o smrti unuka Lea: "Potresen sam njegovom smrću"

Šef njujorške policije James Essig rekao je novinarima prošlog mjeseca da je fentanil sada "uključen u vjerovatno 98% droga" u tom gradu.

"Fentanil je sada u svemu, u svemu", rekao je Essig.

U međuvremenu, Drena je podijelila nekoliko objava na Instagramu nakon smrti svog sina.

"Jedva tipkam kroz suze, ali sva ljubav, poruke, pozivi, SMS-ovi, e-mailovi, prijatelji i porodica koji su me držali ova posljednja 24 sata...još nisam odgovorila, ali smo zahvalni na ljubavi i sućuti", napisala je u ponedjeljak navečer.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije