Odvažan modni potez Marka Bošnjaka: Kako je mladi pjevač odgovorio na kritike?

6
Radiosarajevo.ba
Odvažan modni potez Marka Bošnjaka: Kako je mladi pjevač odgovorio na kritike?
Foto: Kolaž / Marko Bošnjak

Marko Bošnjak, talentovani mladi muzičar iz Rame, koji je sa samo 11 godina osvojio regiju nastupom u jednom muzičkom showu, nastavlja da impresionira javnost. Poznat po svojoj izvedbi pjesme Što te nema, Marko danas gradi uspješnu muzičku karijeru i ne prestaje osvajati srca publike.

Prošle godine, Marko je učestvovao na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, "Dora", gdje je svojim nastupom ponovo oduševio sve prisutne i osvojio drugo mjesto.

Na njegovom Instagram profilu, koji prati preko 35 hiljada ljudi, Marko redovno dijeli detalje iz svog života i karijere, uključujući svoje jedinstvene modne izbore.

Nakon izmještanja na sigurnu lokaciju: Iranski vođa ajatolah Ali Khameini se oglasio

Nakon izmještanja na sigurnu lokaciju: Iranski vođa ajatolah Ali Khameini se oglasio

Marko Bošnjak se pojavio na crvenom tepihu glamuroznog događanja održanom u Zagrebu u odvažnom modnom izdanju koje je pomaknulo granice muške mode. Mladi pjevač je uskočio u ekstravagantnu kombinaciju, pokazujući svoj jedinstveni stil.

Na crvenom tepihu, Marko je nosio cipele na potpeticu u kojima se odlično snašao. Njegov outfit sastojao se od topa bez rukava izrađenog od prozirnog tila boje kože, bogato ukrašenog metalnim kuglicama različitih veličina. Kombinaciju je upotpunio širokim najlonskim hlačama u crnoj boji, uz koje je nosio crne cipele s platformom i visokom petom.

Odvažan modni pomak napravio je i s dugim rukavicama, koje su dosezale gotovo do pazuha. Ovaj smjeli izbor odjeće još jednom je pokazao Markovu kreativnost i hrabrost u modnim eksperimentima, čime je oduševio prisutne i privukao pažnju medija.

Marko Bošnjak nastavlja da inspiriše svojim talentom i stilom, pokazujući da muzika i moda mogu ići ruku pod ruku u izražavanju individualnosti i kreativnosti.

Pored toga, Marko je odgovorio na kritike jednog korisnika na društvenoj mreži X koji se čudio njegovom izgledu i kako se promijenio od vremena kada je bio dijete. Marko je napisao:

"Evo ja, Marko Bošnjak, da se oglasim. Ja sam na Zvezdicama imao 11 godina, dakle bio sam dijete. Sada imam 20 godina, svoj stil, život, osobnost i (očigledno) drugačiju seksualnost. Zašto bih se ja trebao truditi uklopiti u kalup mene sa 11-12 godina? Koga bi to usrećilo osim vas?"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije