Objavljeno pismo koje je Đorđe Balašević napisao Siniši Mihajloviću

1
Radiosarajevo.ba
Objavljeno pismo koje je Đorđe Balašević napisao Siniši Mihajloviću
Foto: Kolaž / Siniša Mihajlović i Đorđe Balašević

Olivera Balašević oglasila se poslije smrti legendarnog srbijanskog fudbalera Siniše Mihajlovića.

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila dirljivo pismo koje je Đorđe Balašević poslao fudbaleru na početku njegove borbe s leukemijom.

"Šta da ti kažem, sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u Ilok. Od tad znam s kim imam posla… I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo. Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu 'tvoju bolest', zato što sam znao da to ne može biti 'tvoja' bolest i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest i ništa više… A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio.

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Emotivna objava kćerke Siniše Mihajlovića

Emotivna objava kćerke Siniše Mihajlovića

Čekam da te na proleće vidim s plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali prepoznaćeš me. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog starog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal. Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, ni nećeš, bez brige. Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao 'zaustavno vreme', ništa više. Đ.", piše u poruci koju je Olivera Balašević objavila na društvenoj mreži Instagram.

Pismo je nastalo 19. decembra 2019. godine, nedugo nakon što je objavljeno da fudbaler ima zdravstvenih problema. Mihajlović je dva puta pobijedio leukemiju i istovremeno uspješno predvodio Bolonju.

Podsjetimo, Siniša Mihajlović, jedan od najboljih srbijanskih fudbalera i trenera, preminuo je nakon duge borbe sa leukemijom. On je od 2019. godine vodio najtežu životnu bitku koju je, nažalost, izgubio.

Sadržaj pisma
Foto: Printscreen / Instagram: Sadržaj pisma

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije