Objavljen snimak na kojem Johnny Depp lupa po kući i psuje

Radiosarajevo.ba
Objavljen snimak na kojem Johnny Depp lupa po kući i psuje
Proteklih mjeseci, Johnny Depp i Amber Heard objavili su kako se razvode.

Ubrzo poslije, stigle su i prve vijesti kako je 30-ogodišnja Amber Heard na prvo sudsko ročište stigla s modricama na licu, za što je optužila Deppa.

Heard je danas odlučila uputiti i izjavu za javnost u kojoj tvrdi kako ju je 52-godišnji Depp godinama fizički i emocionalno zlostavljao. Dodala je kako izjavu policiji u početku nije dala kako bi zaštitila svoju privatnost i suprugovu karijeru.

Poručila je i kako njene tvrdnje nisu “motivirane novcem”, za što su je optužili, te dodala kako je ona finansijski neovisna žena.

Iz policije su prethodno potvrdili da su dolazili u njihov dom, nakon prijave o nasilju u porodici, ali da nisu podizali optužnicu jer nije bilo dokaza, a Heard nije željela prijaviti Deppa. Podsjećamo, Heard tvrdi kako ju je Depp udario mobitelom, a prethodno ju je vukao za kosu i brutalno bacao na pod. Depp advokat, pak, tvrdi kako je zatražila zabranu pristupa kako bi osigurala “sigurno finansijsko rješenje”.

U izjavi njenih advokata, Samanthe F. Spector i Josepha P. Koeniga, navode da tako obično izgleda maska zlostavljača: “Oni često sebe prikazuju kao žrtve. U stvarnosti, zapravo je Amber ta koja se ponijela kao i brojne druge žrtve porodičnog nasilja, i na prvom je mjestu razmišljala o tome kako će sve ovo 'loše ispasti' po nasilnika, a ne o nasilju koje je prošla”.

Ovih dana je objavljen i video na kojem je prikazan Johnny Depp kako lupa po kući, bijesni i svađa se sa Amber. Nije poznato ko je poslao ovaj snimak TMZ-u.

Pogledajte snimak ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije