Moda / Novu kolekciju Victorije Beckham i legendarnu Anni Wintour zasjenila malena Harper

18. 02. 2019. u 20:56:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 9

Na sinoćnjem londonskom fashion weeku predstavljena je nova kolekcija Victorije Beckham, a njezina porodica je bila u prvom redu, kao i obično, pružajući joj potporu.

Kao i na prethodnim revijama, pored porodice sjedila je i legendarna Anna Wintour, urednica magazina Vogue.

Na sinoćnjem londonskom fashion weeku predstavljena je nova kolekcija Victorije Beckham - undefined

FOTO: Photo11: Darren Gerrish, WireImage: Na sinoćnjem londonskom fashion weeku predstavljena je nova kolekcija Victorije Beckham

Mnogima je odmah u oči upala frizura sedmogodišnje Harper koja neodoljivo liči Anninoj frizuri. Kratki bob sa šiškama uz crne naočale inače je Annin zaštitni znak.

Na račun frizure svoje kćerkice našalili su se i njeni roditelji.

Bivši nogometaš David, na svom Instagram profilu podijelio je dvije fotografije. Na prvoj je slikao kćerkicu i Annu s leđa te pitao tko bolje nosi frizuru, a sam je zaključio da obje izgledaju odlično.

David Beckham slikao kćerkicu i Annu s leđa te pitao tko bolje nosi frizuru - undefined

Foto: Instagram: David Beckham slikao kćerkicu i Annu s leđa te pitao tko bolje nosi frizuru

Dok je na idućoj fotografiji i sebi dodao identičnu frizuru s istim pitanjem, ali zaključkom da se on ne može mjeriti s njima.

Victoria je objavila istu fotografiju kao David te je napisala čija je koja frizura te se nasmijala. Na večeri poslije revije slikala je svoju djevojčicu s crnim naočalama i mobitelom te napisala “Moda!”, a moramo priznati kako na toj fotki Harper dosita izgleda kao Mini Me Anne Wintour.

NEMA KOMENTARA