Nives se skinula gola uz poruku: Neka se neko izbori da mogu kositi u gaćama

Radiosarajevo.ba
Nives se skinula gola uz poruku: Neka se neko izbori da mogu kositi u gaćama
Nives Celzijus je očito stvarno dosta prozivanja zbog golišavih fotografija pa je na Instagramu napisala iscrpno objašnjenje situacije. Naime, pjevačica ne vidi zašto bi se žene trebale pokrivati, ako muškarci hodaju polugoli i za isto im se divi.

Svoje viđenje objektivizacije žene je objasnila uz fotografiju na kojoj je, logično, gola.

Grudi je, doduše, prekrila jastukom, no poruka je jasna.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Kaže meni neka žena da nije u redu kako žene poput mene potiču objektivizaciju žena i kako bih se trebala solidarizirat i pomoći u borbi za ravnopravnost tako da se odjenem. Valjda… Evo ja fakat ne volim previše odjeće na sebi. Vruće mi je i znojim se…”, napisala je Nives te nastavila:

“Moj susjed preko puta u gaćama kosi travu i nikom ništa. Nitko ga ne optužuje za poticanje objektivizacije muškaraca… Moj frend, trener, evo slikao torzo, žene se dive pločicama, ni slova o poticanju objektivizacije. Žena na nudističkoj potiče objektivizaciju žene, muškarac na nudističkoj je slobodouman i voli prirodu…”, napisala je.

“Evo ja bih htjela da se netko izbori za sve nas žene koje se mnogo znojimo pa da i ja lijepo mogu u gaćama da kosim, pa lijepo odmah i pocrnim i pritom ne umrem od vrućine.”, dodala je us vojoj objavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije