Nina Badrić napokon zaljubljena: Pjevačica u vezi s livanjskim poduzetnikom?

Radiosarajevo.ba
Nina Badrić napokon zaljubljena: Pjevačica u vezi s livanjskim poduzetnikom?
Facebook / Nina Badrić
Hrvatska pjevačica Nina Badrić nerado govori o svom privatnom životu, no ipak je dala naslutiti da je razlog njezinog osmijeha nova ljubav.

Ona, naime, u posljednje vrijeme ne skida osmijeh s lica, a čini se kako se iza njega krije nova ljubav. Naime, kako pišu hrvatski mediji, špekulira se da je 45-godišnja pjevačica zaljubljena u poduzetnika rodom iz Livna. Riječ je o 52-godišnjem Tinu Brali, saznaje RTL Exkluziv. 

Da nije riječ samo o glasinama, potvrđuje činjenica da je par viđen u jednom restoranu u centru Zagreba, a navodno su bili zajedno i na Maldivima, s kojih je pjevačica redovno objavljivala fotografije na društvenim mrežama.

Nina, kao i  inače, nije željela govoriti o svom privatnom životu, no dala je do znanja da je zaljubljena.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 "Proljeće je, a u meni nemir", rekla je za hrvatske medije.

Pjevačica je prije Brale bila u braku s Bernardom Krasnićem. Iako je doživjela bračni brodolom, Nina još uvijek vjeruje u ljubav i vjernost.

"Meni je odanost najseksi. Muškarac koji je pripadan, isto kao i žena koja je pripadna jednom odnosu, koji je vjeran u svakom pogledu. Mislim da je to doista izvedivo. Svejedno mi je je li muškarac stariji mlađi, deblji mršaviji, ćelav, ćosav, čupav", rekla je Badrić.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije