Nikolina Pišek oglasila se nakon teških uvreda svekra Miše Grofa

1
Radiosarajevo.ba
Nikolina Pišek oglasila se nakon teških uvreda svekra Miše Grofa
Foto: Instagram / Nikolina Pišek / Nikolina Pišek

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, iznio je šokantne optužbe na račun snahe Nikoline Ristović ex Pišek, a sada se sve komentirala i Nikolina.

"I zatvor bi bio raj naspram ovoga", napisala je voditeljica uz smajlić koji 'plače od smijeha' pa dodala 'samo dokazi'.

Aludirala je na Viktorovu izjavu da će još šutjeti o svemu što zna, jer ako progovori, Nikolina bi mogla u zatvor.

Kako je rekao, Pišek je kriva za smrt njegova sina Vidoja, koji je preminuo prije gotovo dva mjeseca u 44. godini.

"Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, bit će uhapšena", rekao je Miša pa dodao:

"Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava doći do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene.

Tu piše s kim se, kada i gdje nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga se može ozbiljna knjiga napraviti, ali ne planiram još uvijek objaviti te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, rano je", kazao je on, pišu 24sata.hr

Poruka svekru Grofu
Foto: Instagram / Nikolina Pišek: Poruka svekru Grofu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije